De tendens is dat er meer via webshops verkocht wordt dan vanuit fysieke winkels, zo stelt Bert Schurink van Tendence Tuinmeubelen. En daarom is Tendence Tuinmeubelen dan ook alleen online te vinden. Wel moet de oude voorraad nog aan de man gebracht worden en dat wordt een buitenkansje voor de tuinliefhebber. “Alles gaat weg tegen knalprijzen”, zegt Bert Schurink.

Hengelo – Tendence Tuinmeubelen was jarenlang gevestigd in een pand aan de Pasmaatweg 32 in Hengelo. Zo’n twaalf jaar lang verkocht Schurink er allerhande producten voor in de tuin. En dat naar volle tevredenheid. Maar de laatste jaren namen de verkopen via het internet een vlucht, terwijl de bezoekersaantallen in de fysieke winkel terugliepen.
Voor Schurink was de keus om te stoppen met de fysieke winkel uiteindelijk gemaakt. “Half-half was geen optie.” Per 1 januari runt hij Tendence uitsluitend als webshop: www.tendencetuinmeubelen.nl. Daarnaast heeft hij nog de webshop www.nardituinmeubelshop.nl en www.kunstkerstboomoutlet.nl. “Het was een keuze hè, om met de fysieke winkel te stoppen. Het was een economische beslissing. Je ziet gewoon een verschuiving van fysieke winkels naar online. Voor ons is het prima dat het zo loopt. Je hebt nu meer vrijheid.”

Omdat lang niet alle spullen uit de winkel aan de Pasmaatweg verkocht zijn, houdt Tendence Tuinmeubelen een grote opruimingsverkoop. Schurink en de zijnen hebben er drie dagen voor ingepland, namelijk vrijdag 7 juni, zaterdag 8 juni en tweede pinksterdag 10 juni. De verkoop wordt op een groot terrein gehouden aan de Dorpsmatenstraat in Hengelo, bij het oude postkantoor. Daar kan de tuinliefhebber van alles vinden een uitermate schappelijke prijs, stelt Schurink. “Het is een eenmalige publieke verkoop waarbij de mensen kunnen profiteren van hoge kortingen. We hebben lounchesets, tuinsets, parasols, tuinstoelen, tuintafels, tuinkussens, barbecues, noem maar op. Alles gaat weg tegen knalprijzen.”

De opzet van de uitverkoop die drie dagen gaat duren is dat de complete voorraad wordt verkocht. Daardoor gaan de prijzen extra naar beneden en dat is voor de klanten mooi, zo stelt Schurink, want de kwaliteit van de goederen is prima. “Het is allemaal prima spul”, klinkt het. “Voor de mensen is het een heel mooie gelegenheid om spullen voor in de tuin te kopen die kwaliteit hebben én voordelig zijn. Je moet snel naar ons toe komen om het te ervaren.”

Bezoekers die iets van hun gading hebben gevonden kunnen het zo meenemen. Bezorgen is er principe niet bij. “Daar zijn de prijzen ook naar”, zegt Schurink. “Maar als iemand iets niet kan vervoeren, dan kunnen we natuurlijk iets regelen voor het transport.”

De uitverkoop van Tendence Tuinmeubelen begint vrijdag 7 juni om 10.00 en gaat door tot 20.00 uur. Op zaterdag 8 juni zijn de openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur en op 10 juni van 12.00 tot 17.00 uur.

Zetels

De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet.

Natuzzi zetels

Ben jij benieuwd naar de collectie van Natuzzi zetels en salons? Kom dan langs in onze winkels in Denderhoutem. Wil je liever persoonlijk advies ontvangen omtrent zetels en salons van Natuzzi? Van een interieurarchitect die zich speciaal over jouw interieurwensen buigt? Reserveer snel jouw gratis adviseur. Bel naar 054 33 70 90.

 

Houten tuinmeubelen

Tuinmeubelen gezocht? Het brede E-woodproducts-gamma tuinmeubelen biedt exact wat u wenst. Een tuinmeubel kan dienen als versiering maar kan ook uit praktische overweging worden aangeschaft. Beide kan natuurlijk ook, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten worden aangeboden aan bedrijvenparticulierenscholen en publieke organisaties. Ons meest verkochte artikel zijn Picknicktafels